Hoe pizza deeg

Het meel, zout en onmiddellijke gist in een grote kom (of in je kom roeren).

De toevoe www.tommyhilfiger.nl ging van suiker en olie, water en gemengde (bijdragen tot een grote ho www.tommyhilfiger.nl uten lepel of met een peddel bijlage, langzame), in de vorm van een bal deeg.

Ben je van plan om pizza t www.tommyhilfiger.nl e eten op de dag dat je moet eten, 2 uur, uit de koelkast, de vereiste hoeveelheid geld.Voorzichtig met meel en de olie met de stof.Het deeg meel in en bestrooid met meel.Stof je handen met meel en vakkundig wordt het deeg in de schijf van ongeveer 1 / 2 cm / 1,3 cm dikte van 5 cm / 12,7 cm diameter.Meel en olie.Met plastic zakken te dekken, en dan twee uur laat rusten.

Dan zet je de gewenste omvang, plus als ingrediënten in de 450 500f oven.Om van te genieten.

Noot: je kunt het geld in een zak ballen als je wil redden wat deeg bakk www.tommyhilfiger.nl en geen toekomst.In dit geval, schenk wat olie (een paar tablespooons) in een grote schaal, met elke deeg in olie, zodat het volledig onder de olie.Dan heeft elke bal in één tas.Zak in de koelkast van niet meer dan 3 maanden.