Hoe perfect Candy Apple

Candy Apple is een typische genieten in de herfst, met name op Halloween.Deze richtsnoeren over hoe perfect gekonfijte appels die tips en suggesties voor de lekkere snoep appel.

Dit is een verse appel met snoep voor appelen met een laag op de snoep, en laat het drogen, het creëren van een harde snoep Shell.Het gebruik van kleurstoffen van de bekleding kan verven met een thema, en wat de ingrediënten worden toegevoegd aan een appel voor snoep smaakt.Hoewel de formulering heel eenvoudig, maar gekonfijte appels moeten voorzichtig en toezicht van een volwassene, als laag worden heet, omdat het de chef – Kok.

Klaar om snoep appel is een interess www.tommyhilfiger.nl ant project, als de chef van alle leeftijden en vaardigheden.Je moet het je, om ervoor te zorgen dat de verwarming van suiker bij de juiste fase voltooid.Anders dreigt te leiden tot je verbrand of onder arrest de verf.Maar als je alleen de chocolade, de thermometer niet nodig is.

Om ervoor te zorgen dat je thermometer nauwkeurig.Gewoon een paar graden betekent dat het verschil tussen de heerlijke en ve www.tommyhilfiger.nl rbranding.Om te controleren of de juistheid van de in het met je snoep thermometer, en de vaststelling v www.tommyhilfiger.nl an een ketel water aan de kook.Als het water kookt, thermometer moeten lezen, 212 graden Fahrenheit of 100 graden Celsius.Als er geen, let op de temperatuur van het lezen en de aanpassing van de verschillen.

De pot van snoep bekleding

Ten tweede container, dan je te koken. Meer

Als je de hitte je op een voldoende hoge temperatuur, vul jij de container met koud water in je Apple pan en suiker).

De blad – of bakken (voor de voltooiing van de appelen)

Je moet deze folie: als je niet wilt dat je de appel in de voltooiing van de directe bekleed door olie bakken, pallets, of schotel.

Of je kunt je pan en silpat kussen.

Meting van de kop en de www.tommyhilfiger.nl lepel.

Houten lepel

Gebak borstels om suiker voor je werk.

De ingrediënten van extra, extra.

De productie van een snoep is snoep en over de koppeling van de appel van de zoete appel.Met de zoete snoep buiten de zure appel op het delicate.Natuurlijk, als je het niet kan verdragen appeltaart, kies dan een lief.Maar je wilde voorkomen dat rassen zoals de red Delicious, het ontbreken van de vereiste hardheid gekonfijte appels, en de schoonheid van de Roma, die voornamelijk voor het bakken.De aanbevolen appel met inbegrip van:

De groene, rode huid: goud, vastberaden, en zoete pastei

Fuji: gele, groene huid, bedrijven, zoet

De gouden heerlijk: gouden huid, vastberaden, lief

Granny Smith: groene huid, zeer vastberaden, custard

Jonathan, gele en rode huid, vastberaden, en zoete pastei

– gemengde Jonathan en Golden Delicious, stevig op de huid, tangily zoet

– rode, gele verkleuring van de huid, vastberaden, en zoete pastei

Mcintosh: de rode en groene huid, vastberaden, en zoete pastei

Kleine appel, zullen ze, makkelijker te eten, en geef je een beter dan snoep appel.

De winkel is bedekt met een appel was, dat maakt het moeilijker om de jas.Als het mogelijk is, op de markt voor appelen.Of je kunt naar appels plukken en om je eigen verse bomen!